Notícies de la Cambra

Al "Bon dia Tarragona" parlarem de com millorar la comunicació empresarial

Josep Salvat, Professor col·laborador d’ESIC i Codirector de l’Àrea de Relacions Públiques i Publicitat, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 11 de novembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Salvat ens parlarà de “Com millorar la comunicació empresarial amb creativitat i innovació” , en un moment en el que les empreses estan molt amatents per tal d’aprofitar els diferents canals digitals i de comunicació per posicionar les seves estratègies, productes i, així, millorar els resultats.

Josep Salvat ha estat Cap de Premsa a les multinacionals Panasonic España i Samsung Electronics Iberia. És consultor de Comunicació a BCNPress i col·laborador a diferents mitjans de comunicació audiovisuals.

Coneix en profunditat l’entorn multinacional i acumula més de 16 anys d’experiència tant en comunicació corporativa com en producte. Salvat és Llicenciat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i Diplomat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I la col·laboració de Nespresso, Bic Graphic, Diputació de Tarragona i AC Hotels.

 


Segueix-nos!

Agenda