Notícies de la Cambra

Carbonell Figueras, Clariant i Bic rebran els Premis a la Internacionalització de la Cambra

La Cambra de Tarragona ha donat a conèixer el nom de les tres empreses que seran guardonades en el decurs d’una nova edició dels Premis a la Internacionalització, que es lliuraran el proper 22 d’octubre a les 19 hores a la seu de la Corporació tarragonina.

El Premi Implantació Internacional serà per Carbonell Figueras. El Premi Creixement Internacional se l’adjudicarà Clariant Ibérica Producción mentre que el Premi Presència Internacional anirà a mans de Bic Graphic Norwood Europe.

La Cambra vol reconèixer d’aquesta manera la tasca de tres empreses, implantades a les Comarques de Tarragona, i tot un exemple pel que fa a la seva estratègia d’obrir-se a l’exterior i créixer als mercats internacionals.

Val a dir que en aquesta ocasió l’encarregat de lliurar aquestes distincions, en nom de la Cambra de Tarragona, serà Antoni Massanell, Vicepresident de CaixaBank.

Antoni Massanell Lavilla, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials  per la Universitat de Barcelona, actualment és Vicepresident de CaixaBank. De 1971 a juny d’enguany ha ocupat diversos càrrecs a la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, "la Caixa", l’últim dels quals va ser el de Director General de Mitjans a CaixaBank.

Des de 2013 és President no executiu de Cecabank.

Així mateix, és Conseller de les següents societats: Telefónica, Mediterranea Beach & Golf Community, S.A. (Vicepresident), SAREB (Sociedad de Gestión de Activos procedentes de la Reestructuración Bancaria), ERSTE Group Bank (membre del Supervisory Board).

Entre altres és Membre del Ple de la Cambra de Barcelona, Vicepresident del Patronat de COTEC (Fundació per a la Innovació Tecnològica), President de l’associació Barcelona Centre Financer Europeu, Membre d’ERPB (Euro Retail Payments Board) com a representant de ESBG (The European Savings and Retail Banking Group).

L'acte de lliurament dels Premis a la Internacionalització és obert al públlic, si bé es prega confirmació d'assistència online.


Segueix-nos!

Agenda