Notícies de la Cambra

Els exportadors s'interessen per Ghana

Ghana ha estat el país protagonista del primer “Obrint mercats” de l’any de la Cambra de Tarragona. La sessió ha comptat amb l’assistència, com a ponent, de Florence Hiard, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya d'Accra i economista belga, especialitzada en comerç exterior a l'Àfrica de l'Oest.

Una trentena d'emprenedors han seguit amb atenció les explicacions de Hiard, que ha posat en valor el potencial de Ghana i ha desvetllat les claus per fer negocis en un dels mercats més atractius d'Àfrica per les empreses del país.

La seva economia és de les més ordenades de l'Àfrica subsahariana, tot i mantenir els problemes típics de les economies emergents. Els resultats comercials acostumen a ser força  positius. Els sectors amb majors oportunitats de negoci són els vinculats a productes alimentaris, indústria agroalimentària, indústria petroquímica i serveis industrials, i encara a bon ritme infraestructures i construcció.

En el decurs de la sessió s'ha presentat el Pla d'Acció Internacional de les Cambres catalanes.

Els “Obrint mercats” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de DHL, CaixaBank i Arola. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Port de Tarragona, ACCIÓ, Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya.

A la foto, Florence Hiard amb Sergi Vives, president d'Internacionalització de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda