Notícies de la Cambra

Èxit de participació al segon Simposi de Logística Internacional

Prop d'un centenar d'assistents han pres part aquest matí  al segon Simposi de Logística Internacional celebrat a la Cambra de Tarragona, una cita per a tots els professionals del sector i que ha recollit el testimoni de l’èxit assolit a la primera edició.

En la seva intervenció Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, ha dit que "el nostre territori no pot girar l'esquena a una realitat indefugible com és la seva bona posició estratègia. La qual cosa converteix a Tarragona en un destacat pol d'atracció pel sector logístic. L’ampliació de 90 hectàrees al polígon Constantí; l'inici de la urbanització de la ZAL al Port, prevista pel 2017; o el projecte logístic Logis Penedès confirmen la vitalitat d'un sector que des de la Cambra de Tarragona considerem que serà clau en el desenvolupament  econòmic d'aquest territori a molt curt termini".

El Simposi de Logística Internacional és una iniciativa de la Cambra de Tarragona, Consell d’Usuaris del Transport de Catalunya i Barcelona Centre Logístic Catalunya. I el suport del Port de Tarragona, Arola Aduanas y Consignaciones, Move Internacional, Widoit, DGM Servicios en mercancías peligrosas, Cordstrap, BASF i Mestre Abogados.

En el decurs de la jornada s'ha parlat de “Novetats en el transport de matèries perilloses (ADR/IMO)”; “La seguretat en les activitats portuàries de transport i manipulació des d'una perspectiva multidisciplinària: els riscos que l’afecten i els operadors que les afronten”; “Norma EN 12195-1 i Norma EN 12195-2. Normes i disposicions per l’assegurament de càrregues” i  “Riscos en la contractació del transport marítim: Com ens afecta el cas de Hanjin Shipping?”.

A la foto, un moment de la inauguració amb Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona i Josep Andreu, president del Port de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda