Notícies de la Cambra

Convocada missió a Sudan, Etiòpia i Uganda

La Cambra de Tarragona ha obert el termini per a la inscripció a la missió empresarial que dels dies 20 al 30 de maig tindrà com a destí Sudan, Etiòpia i Uganda.

Després de la partició del país, Sudan porta uns anys utilitzant grans recursos per desenvolupar la seva agricultura, per la qual cosa aquest sector té grans possibilitats. També tot el relacionat amb l'alimentació animal, el sector miner, etc. Amb una població de caràcter afable i hospitalari, les possibilitats de trobar-hi socis comercials en diferents sectors són grans, ja que no hi ha massa costum de rebre visites comercials al país.

Etiòpia, país amb més de 90 milions d'habitants, segueix creixent actualment a més del deu per cent. Amb una economia molt vigorosa, el seu fort lideratge geopolític a la regió s'ha incrementat notablement els últims anys, i el país està rebent força inversions. El desembarcament d'empreses xineses és el que més sorprèn en arribar allí, són nombrosos els polígons industrials formats per empreses asiàtiques. Segueix faltant una major capacitat d'aconseguir divises per poder accelerar els intercanvis comercials en les importacions.

Uganda, economia cada cop menys depenent del seu veí, Kènia, està oferint moltes sorpreses agradables a les empreses que estan desembarcant amb nosaltres allí. Amb creixements del quatre al sis per cent anuals, es nota força activitat en el sector de la construcció, molta despesa pública en infraestructures i també un bon creixement en el sector turístic. L'agricultura és una de les principals fonts de riquesa.

Per a més informació: Roberto Barros, 977 21 96 76 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda