Notícies de la Cambra

La Cambra fa una molt bona valoració de la participació a IMEX Madrid

La Cambra de Tarragona fa una molt bona valoració, fins i tot superant les expectatives, de la participació, els dies 9 i 10 de març, a la Fira IMEX Madrid, en la que ha presentat els serveis en destí de la mà dels col·laboradors a Ghana, Nigèria, Etiòpia i Costa d’Ivori. I ha ofert assessorament de quatre destinacions: Benin, Libèria Kènia i Tanzània. I és que la Cambra de Tarragona és un referent nacional en coneixement i experiència en el continent africà, especialment en els mercats subsaharians. Gràcies al seu producte estrella: les missions empresarials.

Tant és així que Sergi Vives, president d’Internacionalització; Daniel Martín, director gerent i Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, han pogut copsar l’interès dels exportadors per Àfrica i per conèixer el know how i propostes de la Corporació tarragonina. I, al mateix temps, estrènyer lligams i col·laboracions amb empreses i institucions vinculades amb el comerç exterior.

IMEX, Impulso Exterior, és un dels aparadors més grans per a tots aquells que volen obrir-se a l’exterior o bé hi volen seguir creixent. Enguany hi han estat representats  66 països, s’han desenvolupat 55 conferències i hi han participat 50 expositors. Val a dir que la Cambra de Tarragona i la de Madrid han estat les úniques cambres de comerç de l’Estat que hi han pres part.


Segueix-nos!

Agenda