Notícies de la Cambra

La Cambra s'afegeix, a Madrid, al clam ciutadà per fer realitat el Corredor Mediterrani

Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, ha mostrat el seu suport al projecte del Corredor Mediterrani durant l’acte central de la iniciativa ciutadana #Quierocorredor, promoguda per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) i presentada a Madrid.

Més de 2.000 empresaris vinguts de Catalunya, País Valencià, Múrcia, Almeria i Madrid, entre d’altres, han exigit a Íñigo de la Serna, Ministre de Foment, el compliment dels terminis establerts en les obres projectades per l’Estat en la finalització del Corredor pel 2025. Així mateix, la trobada ha servit per pressionar al Govern espanyol sobre la necessitat imperiosa d’acabar la xarxa de mercaderies del Corredor per continuar mantenint l’activitat econòmica.

Suriol ha lamentat els retards i la manca de solucions que encara falten a l’àrea de Tarragona per enllestir el nus ferroviari més important del Corredor Mediterrani: el retard en la licitació del tercer fil entre Tarragona-Castellbisbal pendent fins a principis del 2018, disset anys per posar en marxa la variant ferroviària Tarragona-Vandellòs –encara de via única- i, la posada en marxa de la connexió en ample internacional del tram Vandellòs-Castelló almenys fins el 2018.


Segueix-nos!

Agenda