Notícies de la Cambra

Reclamem el servei d'inspecció de farmàcia pel Port de Tarragona

Andreu Suriol, President de la Cambra de Tarragona i President d’Apportt, s’ha entrevistat a Madrid amb responsables del Ministeri de Sanitat per traslladar-los la preocupació de les empreses exportadores i importadores que necessiten un servei d’inspecció de farmàcia al Port, per no haver de desplaçar-se a altres àrees portuàries per manca d’aquest servei  a Tarragona.

Sanitat Exterior de Catalunya i la Subdelegació del Govern a Tarragona són conscients d’aquesta situació. Actualment, l’Autoritat Portuària de Tarragona i els sectors empresarials implicats  estan treballant per conèixer les necessitats de servei i la previsió futura dels tràfecs de mercaderies que són objecte d’aquesta inspecció per posteriorment traslladar-la a les autoritats superiors competents. El Ministeri de Sanitat es va comprometre a estudiar la petició i donar-li la màxima celeritat.

A la foto, Andreu Suriol amb José Javier Castrodeza Sanz, Secretari general de Sanitat i Consum i Carlos Perry Lafont, assessor del Gabinet de la Ministra.


Segueix-nos!

Agenda