Notícies de la Cambra

El 28 de gener marxem a Benín i Burkina Faso

La Cambra de Tarragona encetarà el calendari de missions per l’any 2018 amb una acció comercial a Benín i Burkina Faso, dels dies 28 de gener al 2 de febrer. Es tracta de la primera de les nou prospeccions de mercat que tindran com a destí l'Àfrica Subsahariana en el decurs de l’any vinent.

Val a dir que aquesta serà la catorzena missió de la Cambra a Benín i la desena a Burkina Faso. El balanç d’aquesta experiència ha estat, tant per a la Corporació tarragonina com per a les empreses que ens hi han acompanyat, altament positiva. A més, l’alta participació fomenta el networking, que és una de les principals eines d'èxit a l’hora de conquerir els mercats subsaharians.

La falta d'oferta a Burkina és el principal motiu per viatjar-hi, atesa la facilitat per trobar-hi operadors econòmics a la recerca de nous proveïdors.

Benín, a més del seu propi mercat intern, segueix essent la porta d'entrada al gran mercat nigerià, malgrat les dificultats que està patint Nigèria per la seva evident falta de divises.

A la bona imatge que els nostres empresaris hi tenen en aquella regió, cal afegir-hi el fet que en aquells tres països es treballa amb el franc CFA, lligat a l'euro, la qual cosa fa que s'elimini completament el risc de canvi.


Segueix-nos!

Agenda