Notícies de la Cambra

Agustín Peralt ensenyarà el mètode FASE a la Cambra

La Cambra de Tarragona acollirà el 25 de gener a les 19 hores una nova edició del cicle de jornades organitzades pel Club ESADE Alumni Tarragona. En aquesta ocasió el ponent convidat serà Agustín Peralt (MBA 96), mentor i formador de directius en matèria de productivitat personal que parlarà de: "Mètode FASE, una metodologia per incrementar la productivitat i l'eficàcia personal".

Vols conèixer una metodologia senzilla que aconseguirà incrementar la teva productivitat diària com a mínim en un 30 per cent? Vols viure menys estressat i sentir que avances cada dia cap a la consecució dels teus resultats? Vols fer els passos necessaris per poder disposar de més temps i de més qualitat en la teva vida personal?

En un moment com l'actual ja ningú no discuteix que anem cap a un model de moltes hores i menys productivitat, per la qual cosa hi ha una gran conscienciació sobre la necessitat d'abordar aquesta problemàtica. Davant aquesta realitat, es proposarà una metodologia desenvolupada per Agustín Peralt anomenada mètode FASE (focus, atenció, sistematització i energia), que ens permetrà començar l'endemà en aquest nou camí cap a la millora de la productivitat personal. Aquesta metodologia ja ha estat implantada amb èxit en nombroses empreses nacionals i internacionals.

 

 


Segueix-nos!

Agenda