Notícies de la Cambra

Silvio Elias, al "Bon dia Tarragona"

Silvio Elias, Cofundador i Director general de la cadena de supermercats Veritas, vindrà a la Cambra de Tarragona el 18 de gener per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Elias parlarà de “L’economia circular i els valors com a motor de competitivitat”. En el decurs de la seva intervenció explicarà que hi ha qui s’adapta al canvi; Veritas promou el canvi. El projecte empresarial iniciat ara fa més de 15 anys té el propòsit d’ajudar a les famílies a menjar millor, i també a viure millor. Veritas té una visió transformadora i generadora de consciència. El gran repte ha estat assolir un fet singular: l’ecologia, la sostenibilitat i la responsabilitat social deixen de ser limitadors del creixement, i es converteixen en motor de dinamització, en atributs valorats i buscats. Per a fer tot això Veritas es guia per uns valors i uns compromisos que es fan arribar als ciutadans, i a on l’economia circular n’és protagonista, com el cas de La Cuina Veritas.

Silvio Elias de Gispert és Llicenciat en ADE i MBA per ESADE. Ha estat consultor a Arthur Andersen, Project manager a Albert Heijn, Ahold bv Holanda, Responsable de llançament i direcció de línia online de vendes a Caprabo i President de Comertia, Associació Catalana d’Empreses Familiars de Retail.

L’any 2002 emprèn el projecte empresarial Veritas. Firma de la que n’és el director general i que dóna feina a més de 400 persones a més de 50 supermercats. És també professor del Master de Retail Internacional ESCI i Membre fundador d’Ecoemprenedors.cat.

L’escola de negocis IESE ha considerat a Silvio Elias com un dels 20 emprenedors, de menys de 40 anys, més influents.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.

 


Segueix-nos!

Agenda