Notícies de la Cambra

Més de 30 exportadors al Simposi sobre Àfrica

Més de 30 exportadors vinguts d’arreu de l’Estat han participat a la segona edició del Simposi sobre Àfrica, una cita que ja s’ha consolidat a l’agenda d’internacionalització de la Corporació tarragonina. Enguany els països convidats han estat Senegal i Uganda. I el desenvolupament de l’acte (ponències, dinar de treball i reunions individualitzades) ha tingut lloc a l’hotel AC Tarragona.

La jornada ha comptat amb les intervencions de Santiago Jiménez, Cònsol d’Uganda a Barcelona; Montse Morral, SGS Sales Department; David Giménez, Director Gerent de Protego Seguros i Miguel Trincado, Soci Consultor de JOKOO.

Val a dir que la Cambra de Tarragona és un referent a nivell nacional pel que fa al coneixement i experiència en els mercats africans, sobretot el subsaharians.

El Simposi sobre Àfrica és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport d’Arola, Port de Tarragona, Air France KLM i CaixaBank.

A la foto, Laura Roigé, presidenta de la Cambra , amb Cecilia Navarro, directora territorial de Comerç a Catalunya-ICEX.


Segueix-nos!

Agenda