Esdeveniments

A la recta final de l’any anirem a Mali, Senegal i Cap Verd

Del 29 de novembre al 8 de desembre, si la situació sanitària global així ho permet, la Cambra de Tarragona té previst visitar, en missió comercial, Mali, Senegal i Cap Verd. Serà una prospecció de mercat multisectorial i oberta a exportadors procedents d’arreu de l’Estat.

Mali està oferint molt bons resultats a les empreses exportadores. La poca oferta que han tingut des del cop d'estat de l'any 2012 ha permès que la nostra oferta destaqués, i són molts els operadors econòmics locals que busquen partners pels seus negocis. Les perspectives econòmiques segueixen essent bones.

Senegal, que continua amb la seva aposta de desenvolupament mitjançant el Pla Senegal Emergent, ha accelerat les reformes estructurals que li permeten un creixement continuat, i la recerca de nous pols de desenvolupament per descentralitzar l'economia. Segueix comportant-se bé la construcció, i es continua apostant pel turisme, telecomunicacions i agricultura. Bones perspectives a l'agroindústria.

Guinea és un país amb uns recursos naturals espectaculars, i molt bones perspectives de futur, si no hi ha problemes polítics. Bones oportunitats en agricultura, que necessita inversió per incrementar la seva productivitat i posterior distribució i tractament dels seus productes; també en el sector miner, molt ric en bauxita, ferro, diamants i altres minerals. En general és un mercat que rep molt poca oferta, el que incrementa el seu interès. 


Segueix-nos!

Agenda