Esdeveniments

Impulsem la campanya "Som un Comerç irresistible"

La crisi econòmica, derivada de la pandèmia de la Covid-19, i la situació de semi confinament està tenint una forta incidència a les activitats productives de la ciutat, especialment en els establiments comercials, que lluiten per mantenir el contacte amb el client amb les mesures de seguretat pertinents, tot procurant visualitzar-se al màxim en un món cada cop més digitalitzat.

Aquestes premisses són les que, justament, inspiren l’objectiu de la campanya #SomUnComerçIrresistible, i que no són altres que treballar conjuntament per tal de que la ciutat continuï essent un pol d’atracció durant els mesos més importants de l’any, pel que fa al volum de vendes comercials, establint amb aquesta iniciativa promocions i ofertes molt atractives, a les que ja s’hi han afegit més d’una cinquantena d’establiments comercials.

Som un comerç irresistible. Tot un mar d’ofertes dinamitzarà una campanya de promoció digital, on cada comerç adherit ha dissenyat una promoció i oferta molt diversa i atractiva, que estarà disponible des del dijous 19 al dilluns 23 de novembre, ambdós inclosos.

La campanya se centra especialment en tres xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter.

Som un comerç irresistible pretén fomentar l’activitat al centre de la ciutat. I per tal de donar protagonisme a l’associacionisme i als actors comercials La Via T Tarragona Shopping serà el marc de referència on el consumidor podrà trobar-hi tota la informació detallada.

Els objectius que persegueix aquesta campanya promocional dels establiments comercials de Tarragona és doble. D’una banda, implicar els diferents botiguers en un projecte comú i, d’una altra, buscar nous formats i noves d'estratègies, pensades per connectar amb nous consumidors.

L’èxit inicial d’aquesta campanya ha estat tant la creació de complicitats amb totes les entitats i comerços de Tarragona, gràcies a la participació en el projecte de la Conselleria de Comerç de Tarragona, Espimsa, la Cambra de Tarragona i la Via T, entitat comercial representativa de la zona centre.

Com també és remarcable el fet que amb #SomUnComerçIrresistible Tarragona fomentarà les accions associades al comerç digital d’un forma directa amb la formació, l’assessorament i la implementació de les promocions que els propis establiments participants han anat preparant durant les setmanes prèvies.

Aquesta iniciativa es realitza en el marc del Programa de Suport al Comerç al Detall 2020, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) i la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, i es desenvolupa en col·laboració amb la Cambra d’Espanya.


Segueix-nos!

Agenda