Notícies

Notícies:

Presentada la Guia de l'Exportador 2017-18
18/07/2017

La Cambra de Tarragona ha presentat la Guia de l’Exportador 2017-18, la nova edició d’un producte considerat estrella per a tots aquells que es volen obrir pas a l’exterior i també per als qui necessiten ampliar el camp d’actuació en la seva estratègia d’internacionalització.

Dissenyat en format digital la Guia de l’Exportador 2017-18 incideix, especialment, en els mercats de l'Àfrica Subsahariana, on la Cambra de Tarragona és líder i referent per a l'empresa espanyola (tinguem en compte que les missions de la Cambra abasten el 95 per cent del territori africà visitat pel conjunt de les cambres espanyoles). En aquesta edició, a més, hem incorporat un monogràfic sobre els països de l'Àfrica Austral, amb bona estabilitat política i econòmica i grans oportunitats de negoci. A més comptem amb les participacions d'autoritats i professionals de Botswana, Madagascar, Maurici, Moçambic, Namíbia, Sud-àfrica, Swazilàndia, Zàmbia i Zimbabwe, amb informació de primera mà d'aquests mercats.

La Guia de l'Exportador 2017-18 també incorpora els serveis de valor afegit que la Cambra de Tarragona ofereix a les empreses interessades en mercats internacionals. Com a novetat, i per contribuir a que les empreses puguin obtenir una millor rendibilitat de les seves accions comercials, s’ha ampliat la cobertura dels serveis en destinació, amb professionals establerts al Senegal i Etiòpia a més de Costa d'Ivori, Ghana i Nigèria.

Aquest any, a més, s’ha fet un important esforç logístic i organitzatiu per oferir el calendari de missions de 2018 amb més antelació, el que permetrà als exportadors planificar millor la seva participació en les accions que siguin del seu interès.

La Guia de l’Exportador 2017-18 és una iniciativa de la Cambra de Tarragona, amb el suport de Caixabank, Arola, Port de Tarragona, Air France KLM, Asesa, Cosmoparter, Protego i Viatges Berga.

VINCLES D'INTERES
Baixa't la Guia de l'Exportador 2017-18

Tornar al llistat