Notícies

Notícies:

Tot a punt pel curs de "Mediació de dret privat en l'àmbit de l'empresa"
08/09/2016

Les Cambres de Barcelona i Tarragona, Consolat de Mar i Dispute Management impulsen el curs de mediació de dret privat en l’àmbit de l’empresa que s’impartirà del 17 d’octubre al 3 de març de 2017 (100 hores).

El programa dotarà als participants de les eines necessàries per poder donar una resposta eficient a aquestes i altres qüestions: Com puc resoldre un conflicte més enllà de la via judicial? Conec les eines i tècniques necessàries per a ajudar a posar d’acord dues parts enfrontades? Sé quins passos he de seguir per a fer de mediador en un conflicte de manera competent? Em sento segur per conduir professionalment un procés de mediació empresarial?

La peculiaritat d’aquesta proposta formativa és que s’ofereix online. Els jocs de simulació es faran, però, a Barcelona i els exàmens a la Cambra on s’hagi inscrit l’alumne.

La direcció acadèmica està a càrrec de Mercedes Tarrazón Mediadora i àrbitre (expedients CCI; llistes ICDR, OMPI, CPR, Risolvi online), FCIArb, FCIArb Mediation, IAM Distinguished Fellow, inscrita al Registre de Mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya. Sòcia de Dispute Management SL.

Per a més informació i inscripció: campusmediacio@clubcambra.com o bé al 902 448 448

Tornar al llistat