Notícies

Notícies:

Remodelada la seu corporativa de la Cambra per guanyar en eficiència
05/09/2014

La Cambra de Tarragona ha estrenat aquests dies les noves instal·lacions remodelades de la seva seu corporativa, a la Casa de la Punxa. Les feines, que s’han dut a terme en els tres darrers mesos (entre obres i mudança), han consistit en una àmplia i ambiciosa adequació interna de les infraestructures dels serveis “per tal de guanyar en eficiència a l’hora d’atendre les necessitats dels nostres associats. I al mateix temps racionalitzar i rendibilitzar l’espai físic que ocupem al bell mig de la ciutat”, explica Albert Abelló, president.

Així, doncs, a partir d’ara tant els serveis tècnics com els d’atenció al públic es trobaran en un modern i funcional espai, totalment adequat a aquestes necessitats, a la planta baixa de l’emblemàtic edifici. Les obres no han afectat ni a la Sala d’Actes ni a la tercera planta (on s’hi localitzen les dependències dels òrgans de govern) ni a la terrassa, que resten sense canvis.

Ara bé, la primera i la segona planta (de gairebé 280 metres quadrats construïts, cadascuna) han estat adaptades i preparades per tal de poder oferir-se a empreses que en vulguin fer ús en règim de lloguer. Aquesta adequació ha consistit, bàsicament, en oferir un accés privat i diferenciat per Rovira i Virgili. Mentre que l’accés a la Cambra seguirà estant a Pau Casals.

“Amb aquesta important remodelació continuem el pla estratègic que varem impulsar a partir de desembre de 2010, quan el Govern de l’Estat va decidir la supressió de les quotes obligatòries a les Cambres. Des de llavors ençà hem treballat intensament per fer de la Cambra de Tarragona un instrument realment útil, modern i àgil per donar resposta de forma eficient a les demandes dels nostres associats”, puntualitza Abelló.

Tornar al llistat