Notícies

Notícies:

Biovet, empresa Premium de la Cambra de Tarragona
29/01/2014

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, Jaume Borrell, president de Biovet i Carles Domènech, director gerent de Biovet, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual l’empresa de Constantí donarà suport a les iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses porta a terme la Corporació tarragonina.

L’any 1984 un grup de veterinaris i químics amb àmplia experiència en la pràctica clínica i en la fabricació de fàrmacs i vacunes fundaren Biovet. Biovet desenvolupa un nou concepte de companyia veterinària, oferint assessorament tècnic i serveis, a més d’una àmplia gama de productes de gran qualitat (fàrmacs, biològics i premezcles nutricionals i tecnològiques).

Amb els convenis Premium la institució presidida per Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.

 

 

Tornar al llistat