Notícies

Notícies:

"Vull aquesta marca!", Oriol Iglesias (ESADE) vindrà al "Bon dia Tarragona"
26/02/2018

Oriol Iglesias, professor titular del departament de Màrqueting d’ESADE, vindrà a la Cambra el 6 de març a les 8,45 hores del matí per prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Iglesias parlarà de “Vull aquesta marca! Com construir marques desitjables capaces de sostenir una posició de lideratge”.

En el decurs de la seva intervenció explicarà que quan desitgem una marca esdevenim fervents seguidors de la mateixa, tendim a recomprar-la, estem disposats a pagar un preu premium i fins i tot aspirem a col·laborar amb la mateixa per a co-crear nous productes o serveis. Però, com pot una marca aconseguir ser desitjable a llarg termini?

El professor Oriol Iglesias, conjuntament amb el professor Nicholas Ind, han estat investigant durant els últims anys la rellevància del desig per als consumidors, així com les palanques clau per a la construcció d'una marca desitjable. Durant aquest treball s'ha dut a terme un tracking de més de 1.200 marques de 45 categories, tant de productes com de serveis, s'han realitzat més de 10.000 enquestes a consumidors i han entrevistat a prop de 30 directius de primer nivell internacional, com ara els directors globals de màrqueting de Coca-Cola i Porsche, o els CEO d'Adidas i Bang & Olufsen.

En aquest “Bon dia Tarragona” Oriol Iglesias explicarà la rellevància del desig per construir una posició competitiva de lideratge i exposarà també les sis palanques clau per a la construcció de marques desitjables, a partir d'alguns dels múltiples exemples i casos pràctics que es poden trobar en el seu nou llibre que porta el mateix títol.

Qui és Oriol Iglesias

 Oriol Iglesias és professor titular del departament de Màrqueting d'ESADE. Prèviament, també a ESADE, ha estat director del departament de Màrqueting, director de l'ESADE Brand Institute (consultora líder a Espanya en estratègia de marca) i director del Grup de Recerca en Marca d'ESADE-URL.

Iglesias és membre del Comitè Executiu de l'European Marketing Academy, i del Comitè Científic de la Global Brand Conference.

Anteriorment a la seva experiència professional a ESADE, des de 2000 i fins a 2007, ha estat soci i director de Wakaa Networks, una firma de consultoria especialitzada en màrqueting. En paral·lel, ha estat també soci i director d'El Terrat Online, la divisió en línia de la productora de televisió, teatre i entreteniment d’El Terrat. Prèviament va ser consultor sènior i després sotsdirector d'ATI-Markefin (firma consultora en el sector del màrqueting de serveis). Va iniciar la seva activitat professional en el departament de màrqueting de Xerox.

A ESADE ha realitzat programes de consultoria i/o docència per a nombroses empreses líders globals com Porsche, Audi, Telefónica, HP, Sara Lee, Orange, i PwC entre d'altres.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic, Nespresso i AC Hotels.

 

 

VINCLES D'INTERES
Inscripció online

Tornar al llistat