Notícies de la Cambra

Air France-KLM manté la col·laboració amb la Cambra

Air France-KLM i la Cambra de Tarragona han decidit renovar l’acord de col·laboració pel qual aquest reconegut Grup aeri patrocina i dona suport a les accions que en matèria d’internacionalització de les empreses impulsa la Corporació tarragonina.

L’acord, signat per Carles Quesada, Corporate Account Manager d’Air France-KLM, i Laura Roigé, Presidenta de la Cambra, suposa un important impuls i reconeixement a la continuada tasca en el camp del foment del comerç exterior,  representat sobretot per les missions empresarials que cada any surten de Tarragona, l’organització dels Obrint Mercats (jornades informatives de mercats exteriors), els Premis a la Internacionalització, la Guia de l’Exportador, els cursos de formació i l’assessorament. Una oferta que, en el seu conjunt, converteix a la Cambra de Tarragona en un referent a nivell nacional.

A més de fer costat a tota aquesta activitat, Air France-KLM oferirà unes condicions molt avantatjoses a tots aquells que viatgin a les missions de la Cambra, o a destinacions pròpies de l'activitat de les empreses, a través del seu programa de reconeixement corporatiu gratuït, Bluebiz (www.bluebiz.com/es).


Segueix-nos!

Agenda