Notícies de la Cambra

H&T Presspart Tarragona, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, Presidenta de la Cambra de Tarragona, i Thomas Portune, Director General de H&T Presspart Manufacturing SA (H&T Presspart Tarragona, a L’Arboç), han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual PPT farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

H&T Presspart Tarragona, fundada el 1955, forma part des de 2008 de la H&T Presspart Division dins del grup alemany Heitkamp & Thumann amb seu a Düsseldorf, i està especialitzada en la producció de components i conjunts plàstics d'alta precisió seguint els més estrictes estàndards per a la indústria farmacèutica.

La divisió H&T Presspart contribueix, amb components plàstics i envasos metàl·lics, a millorar la qualitat de vida de milions de persones arreu el món que depenen de la presa de dosis exactes del seu medicament per al tractament pal·liatiu de malalties cròniques d’obstrucció dels pulmons (COPD).

H&T Presspart Tarragona dóna feina al voltant de 200 persones i factura uns 30 milions d'euros anuals. La divisió H&T Presspart exporta a tot el món, té oficines comercials a l’Índia, Xina, Estats Units i Sud-amèrica, i plantes productives a Blackburn (Anglaterra) i Marsberg (Alemanya), així com un centre de R&D al Regne Unit.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda