Notícies de la Cambra

L'eurodiputat Ramon Tremosa al “Bon dia Tarragona”

L'eurodiputat Ramon Tremosa ha parlat del futur del Corredor del Mediterrani al “Bon dia Tarragona”

L’eurodiputat Ramon Tremosa ha vingut a la Cambra per tal de parlar de quina és la realitat actual del projecte del Corredor del Mediterrani en el marc d’una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” organitzada conjuntament, en aquesta ocasió, per la Cambra de Tarragona, el Cercle d’Infraestructures i el suport d’Abertis Autopistas.

Tremosa ha desenvolupat la seva intervenció sota el títol: "Com es paga el Corredor del Mediterrani?"

Ramon Tremosa és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. L’any 1999 es va doctorar a la Universitat de Barcelona, on des de l’any 1992 feia classes com a professor associat al departament de Teoria Econòmica. L’any 1999 també realitzà un Màster en Anàlisi Econòmica Aplicada a la Universitat Pompeu Fabra. Des de l’any 2002 és professor titular del departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona.

Interessat per l’economia regional i la política monetària, ha publicat diversos articles en revistes acadèmiques tant nacionals com internacionals. És autor de diferents llibres que parlen sobre política econòmica catalana. Hi destaquen Catalonia, An Emerging Economy (2010), Catalunya, país emergent (2008), Catalunya serà logística o no serà (2007), Estatut, aeroports i ports de peix al cove (2006) i Estatut de Catalunya, veritats contra mentides (2005). Ha col•laborat de manera habitual com a tertulià en el programa radiofònic L’Oracle de Catalunya Ràdio i com articulista setmanal al diari Avui i el setmanari El Temps. També ha publicat articles a La Vanguardia, El Periódico de Catalunya i Expansión.

Té fortes conviccions socials i un gran esperit de servei al país, trets sense els quals no hauria acceptat el repte i el compromís de representar a Convergència i Unió a les institucions europees.

Al Parlament Europeu, forma part de la Comissió de Transport i Turisme i de la Comissió d’Economia. Ha estat un dels sis eurodiputats (de 736 eurodiputats) redactors del paquet de supervisió financera europea, unes mesures econòmiques que han de prevenir Europa de futures crisis.

És l’eurodiputat liberal més actiu, amb més de 185 preguntes parlamentàries presentades, 60 propostes de resolució i 20 intervencions al plenari del Parlament Europeu.


Segueix-nos!

Agenda