Notícies de la Cambra

Conferència de Domènec Biosca a la Cambra de Tarragona

 

El professor Domènec Biosca, president d’Educatur, ha pronunciat a la Cambra de Tarragona la conferència “Com fer rendibles les opinions dels nostres clients? El que hem de desaprendre i aprendre per dominar el nou èxit”.

Biosca, un dels analistes turístics més prestigiosos del país ha donat a conèixer les claus per adaptar-se al complex mercat d’oferta súper competitiu, mediàtic i global on els clients poden escollir, comparar i conèixer les opinions dels altres clients i, en conseqüència, ser més exigents, opinant a les xarxes socials on les variables de l’èxit són diferents i precisen un canvi de mentalitat.

Domènec Biosca és president d’Educatur, premiada com la “ Millor Consultoria Turística” pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, l’any 2007. És president de la Confederació Espanyola d’Editors, Periodistes i Escriptors de Turisme i Economia (Cepet) i director editorial de la col·lecció “Dirigir amb èxit a l’hostaleria i el turisme”.

Recentment ha rebut la “Medalla al Mèrit del Coneixement Turístic” que atorga el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. L’Associació Madrilenya de Periodistes d’Economia i Turisme l’ha distingit amb el premia als “Millors articles publicats d’estratègia hotelera i turística 2011. Entre moltes altres distincions i reconeixements té la “Medalla Josep Pla” al millor periodista i escriptor de Política i Economia Turística”.

 

Domènec Biosca, al centre de la imatge, acompanyat per Laura Roigé, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona i Diego Piedra, directiu d’Educatur.

 

 


Segueix-nos!

Agenda