Notícies de la Cambra

Cambra de Tarragona i ESADE Alumni col•laboraran en el desenvolupament de jornades de divulgació empresarial

La Cambra de Tarragona i ESADE Alumni han decidit sumar esforços per tal de desenvolupar i impulsar, a través del Club Tarragona ESADE Alumni, tot un seguit de jornades de divulgació empresarial que tindran, com a ponents, a acreditats docents d’aquesta prestigiosa escola de negocis.

 

Amb aquesta iniciativa es pretén apropar als emprenedors i directius de les Comarques de Tarragona el valor d’unes opinions i uns coneixements que avui, davant el canviant panorama al que ens enfrontem, són més necessàries que mai.

 

La propera sessió de Club Tarragona ESADE Alumni a la Cambra de Tarragona tindrà lloc el proper 12 de juny a les 19 hores.

 

Ceferí Soler, professor titular del Departament de Direcció de Persones i Organització d’ESADE i Joan Quintana, col·laborador acadèmic del mateix departament, presentaran el llibre “Anticípate”.

 

Com mantenir-se i sobreviure davant la continua incertesa? L’única estratègia efectiva per fer-hi front és el concepte que encapçala aquest llibre: l’anticipació. Els autors recopilen a “Anticípate” una sèrie de criteris, idees i consells útils per navegar pel canvi evitant tempestes.

 

Totes les idees recopilades al llarg de l’obra la converteixen en una guia fonamental per afrontar els processos de transformació que es completa amb l’anàlisi en profunditat de sis casos d’èxit: Triodos Bank, Corporación Mondragón, Hospital Clínic, Intermón Oxfam, Bioibérica i Grupo SEB.

 

A la foto, Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Tomeu Fullana, president de Club Tarragona ESADE Alumni.


Segueix-nos!

Agenda