Notícies de la Cambra

Luis Conde parlarà de com gestionar el talent al "Bon dia Tarragona"

Luis Conde fundador de Seeliger y Conde, empresa líder en la selecció d’alts directius i president de l’Advisory Board d’Amrop vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 13 de setembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació.

 

Conde parlarà de: “A la teva empresa com s’hauria de gestionar el talent?”.

 

Luis Conde va fundar Seeliger y Conde l’any 1990. Està especialitzat en Processos de Successió de grans corporacions. Ha esta President d’Amrop de 2003 a 2006 i actualment presideix l’Advisory Board d’Amrop.

 

Seeliger y Conde està establert a Barcelona i Madrid i també a Estats Units, Argentina, Colòmbia, França, Marroc, Mèxic i Veneçuela. Seeliger y Conde forma part d’Amrop, associació global de companyies locals d’Executive Search amb 89 oficines a 57 països.

 

Conde va iniciar la seva carrera professional com a Director de la Divisió Internacional i Banca Corporativa de Banc Mas-Sardá a Barcelona. Posteriorment va ser membre del Consell d’Administració i Vicepresident Executiu del Banco Consolidado de Veneçuela, a més de President del Consolidado International Bank de Nova York. Actualment presideix el Saló Nàutic de Barcelona i és Conseller del Banco de Inversiones Lazard, del Grupo Godó, de CatalunyaCaixa i de Fira de Barcelona.

 

Lluís Conde és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona.

Assistència gratuïta si bé es prega confirmació d'assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda