Notícies de la Cambra

"Com vendre en 59 segons", al Bon dia Tarragona del 18 d’octubre

Laura Cantizano, presidenta del Foro de Vendedores y Ejecutivos de España i directora general de EDE Escuela de Ejecutivos, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 18 d’octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”.

 

Cantizano parlarà de “Com vendre en 59 segons” i donarà a conèixer les darreres tendències en tècniques i models de vendes d’alt rendiment que permeten als empresaris, executius i directors comercials ser molt més eficaços professionalment.

 

Laura Cantizano està considerada una de les deu millors conferenciants per la Comunitat internacional TopTen Business Experts. Titulada en Psicologia i Conducta del Venedor per la Unität Frankfurt Am Main (Alemanya) i especialitzada en Direcció de Màrqueting, Vendes i RRHH.

 

Des de l’any 2010 és Presidenta de l’Institut Europeu de I+D+I en Força de Vendes, on dirigeix la Unitat d’Investigació i Anàlisis del Rendiment del Venedor. És també presidenta i fundadora del Foro de Vendedores y Ejecutivos en España, i Directora General de EDE, Escuela de Ejecutivos, especialitzada en màrqueting i vendes.

 

Ha estat directora Comercial a Espanya i Alemanya en diverses empreses com ara El Corte Inglés, Herbalife o Hugo Boss Deutschland. Gerent de la consultora internacional  Business LC Service Group, especialitzada en l’organització de Fires Internacionals i comercialització de productes espanyols a mercats centreeuropeus, assessorant entre d’altres clients a Azucarera de España, Mariner, Federico Giner, Arroz Sos, Pedro Miralles, Icex, Junta de Andalucía, Jeafer, Tetrapark...

Assistència gratuïta prèvia inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda