Notícies de la Cambra

L'Ambaixador d'Etiòpia vindrà a la Cambra de Tarragona

Teshome Toga, Ambaixador d’Etiòpia a França, delegat permanent davant la Unesco i màxim diplomàtic del seu país acreditat a Espanya, Portugal, Tunísia i el Vaticà vindrà a la Cambra de Tarragona el 17 de maig a les 11 hores.

L’Ambaixador mantindrà a la Cambra una entrevista de treball amb empresaris del nostre país interessats en fer negocis o bé establir-se comercialment a Etiòpia. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el creixent interès que les accions internacionals de la Cambra de Tarragona estan despertant al continent africà i al posicionament estratègic que hi té la nostra Corporació, atès el nombre de missions que hi organitza i l’elevat nombre d’emprenedors que hi prenen part cada any.

Val a dir que demà conclou la missió de la Cambra a Tanzània, Zàmbia i Moçambic, a la que hi ha pres part una desena d’exportadors.

Per poder participar en aquesta jornada cal contactar amb Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, 977 21 96 76 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda