Notícies de la Cambra

Parc Central ha presentat les oportunitats comercials de l'ampliació, a la Cambra

Parc Central, el centre comercial de referència a Tarragona, ha presentat a la Cambra de Tarragona les oportunitats de negoci que ofereix el centre comercial  a la seva nova planta comercial on, en aquests moments, s’hi estan realitzant les obres.

Parc Central s'ha dirigit amb aquesta jornada de treball a empresaris del sector comercial que puguin estar interessats en l’ampliació del centre comercial, atès que es tracte d’un indret idoni per a desenvolupar el seu negoci. Amb el nou espai comercial i d’oci del que disposarà Parc Central, s’obren noves possibilitats d’inversió tant per a comerciants locals como per a firmes internacionals.

Segons explica Pere Pairó, Gerent de Parc Central “estem convençuts de que la  nova planta del centre comercial, que obrirà a final d’any, suposarà un revulsiu tant per a l’oferta cultural i d’oci de Tarragona com per a la seva activitat comercial”.

26 nous locals i un cinema d’última generació amb 6 sales

La inauguració de la nova galeria de Parc Central contribuirà a impulsar l’economia de Tarragona i a dinamitzar l’oferta cultural de la ciutat, atès que amb les 6 sales de cinema del centre comercial, de nou serà possible la visualització de pel·lícules sense sortir del casc urbà de Tarragona.

Amb l’obertura dels 26 establiments comercials, d’oci i de restauració (diverses firmes internacionals de moda de reconegut prestigi hi han confirmat la seva presència) es generaran uns 300 llocs de treball directes i indirectes.

Sobre Parc Central

Inaugurat el mes de maig de 1997, Parc Central és un centre comercial que disposa de 26.723 metres quadrats de superfície construïda que acullen 106 locals comercials i de restauració. Gestionat per Auxideico, SAU Membre d’ECE, dóna feina a 700 persones.

Des de setembre de 2012 Parc Central ha iniciat al seu procés d’ampliació, que suposarà la construcció d’una nova planta de 7.216 metres quadrats on s’hi ubicaran 26 nous establiments i 6 sales de cinema.

Es prega confirmació d'assistència a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda