Notícies de la Cambra

Jornada sobre la gestió on line al turisme

La Facultat de Turisme de Vila-seca acollirà un seminari sobre la gestió del canal de venda online

El seminari “La gestió del canal directe. Nous reptes en un camí sense retorn” se celebrarà el proper 16 de maig a la Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca.

Es tracta d’un acte que organitzen conjuntament la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV); el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci (PCT); la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT); l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. 

La inscripció és gratuïta (tel: 977 385 057; email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i romandrà oberta fins el proper dimarts, dia 14 de maig. Les places són limitades.

La coordinació i gestió del seminari van a càrrec de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i de Booking Line Services (BLS).

En un entorn canviant i en constant evolució es fa cada cop més necessària la transferència de coneixements des de la universitat cap al sector privat.

La formació dels professionals del turisme en les noves tècniques de gestió i comercialització ha de ser una missió fonamental de la relació entre Universitat de Turisme i Federació d’Hostaleria.

Així mateix, l’evolució tècnica de noves aplicacions i nous dispositius com els mòbils i tàblets obliga a replantejar la forma d’oferir els serveis per adaptar-se ràpidament a aquests nous entorns.

El seminari del proper dia 16 servirà per donar una visió general dels aspectes concrets fonamentals per a una encertada gestió del canal directe de venda. El WEB 2.0 deixa de ser estàtica i unidireccional i es converteix en una plataforma viva i dinàmica centrada en l’usuari que interactua i genera contingut.

També, les xarxes socials, els sistemes de gestió d’opinió dels clients són eines que influeixen en el seu procés de decisió i que cal aprendre a gestionar correctament per a un bon resultat i eficàcia.

El seminari constarà de sis ponències. Quatre exposicions teòriques i dues d’experiencials. La durada serà de 9 a 14.30h.

Les acreditacions es lliuraran a les 9h a la Facultat de Turisme i Geografia. A continuació, a les 9.30h, tindrà lloc la presentació del seminari, a càrrec de Salvador Anton Clavé, director de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

La primera ponència serà a les 9.45h. El seu títol serà “Comercialització hotelera mitjançant el propi canal”, i anirà a càrrec de Ventura Martí, director general de Witbooking, especialistes en tecnologia hotelera, que ofereixen un motor de reserves online per a hotels independents i cadenes amb elevades ratios de conversió.

- A les 10.30h arribarà la ponència “Gestió de la reputació online: valor i beneficis per a l’hotel”, a càrrec de Jordi Franquesa, Sales Manager Iberia TrustYou.

- I a les 11.15h, “La tecnologia Smartphone al servei del canal online”, a càrrec de Fabián González, cap de projectes TIC de l’IHT.

- A les 12.30h, Luis tormo, de la Agència Valenciana de Turisme, pronunciarà la ponència “Distribució turística a internet: una estratègia global. Travel Open Apps”

- A les 13.15h, Gustavo Cabedo, director de l’Hotel Tryp Port Cambrils tractarà sobre  “La segmentació del mercat i gestió dels canals”.

- I a les 13.45h, Kiko Castellanos, responsable de Social Media de Grupo Reside-Hostelería, parlarà de les xarxes socials.

 

Diverses empreses vinculades al sector i implantades a la província, com Banc de Sabadell i Booking Line Service, oferiran el seu patrocini a aquest seminari. 


Segueix-nos!

Agenda