Notícies de la Cambra

Josep Piqué lliura els Premis a la Internacionalització de la Cambra de Tarragona

Josep Piqué, president de Vueling i president del Cercle d’Economia, ha lliurat els Premis a la Internacionalització que atorga cada any la Cambra de Tarragona a aquelles empreses que s’han distingit per la seva exemplaritat en l’activitat exterior.

El Premi a l’Empresa Exportadora Novella ha estat per Miavit Nutrición Animal. Miavit Nutrición Animal és productora de premescles vitamínic-minerals per a  nutrició animal, així com additius i altres especialitats. En només tres anys ha aconseguit que gairebé el 20 per cent de la seva facturació provingui de l’activitat internacional. Ha recollit el Premi Josep Jové, Managing Director Iberia.

El Premi a la Trajectòria Empresarial Internacional ha estat per Group Palas. Group Palas està dedicat al negoci de l’hostaleria. El seu principal resort hoteler, de cinc estrelles, es troba a la Pineda Platja. Group Palas aposta per l’hostaleria de qualitat, diversificant el negoci de l’allotjament amb restauració i celebració d’events de gran format, tot impulsant turísticament la Pineda Platja. Ha recollit el Premi Indaleci Salas, Conseller delegat de Group Palas.

El Premi Extraordinari a la Internacionalització ha estat per Schwartz Hautmont. En l’any del seu 50 aniversari Schwartz Hautmont, des de Vila-seca, és un referent del sector de la construcció metàl·lica a nivell internacional, per la rellevància social i tècnica dels seus projectes i l’aportació tecnològica a les seves creacions. El 87 per cent de la seva facturació correspon a projectes desenvolupats a l’exterior. Ha recollit el Premi José María Crespo, president del Consell d’Administració d’Schwartz Hautmont.

La Cambra de Tarragona ha distingit també a Josep Piqué amb la Clau d’Or, la màxima distinció que atorga la Corporació tarragonina en reconeixement de la seva trajectòria professional i empresarial.


Segueix-nos!

Agenda