Notícies de la Cambra

Tarragona reconeix els més de 125 anys de la Cambra amb la Medalla de la Ciutat

L’Ajuntament de Tarragona ha distingit a la Cambra de Tarragona amb la Medalla de la Ciutat, un important reconeixement institucional que posa en valor la tasca realitzada per la Corporació tarragonina, en els seus més de 125 anys d’història, en camps estratègics com la promoció de l’emprenedoria, la internacionalització de les empreses i la defensa en la millora i la inversió en infraestructures.

L’acte oficial de lliurament d’aquesta distinció ha tingut lloc a la Sala de Plens, on Josep Fèlix Ballesteros, Alcalde de la ciutat, ha lliurat la Medalla a Albert Abelló, President de la Cambra, en presència dels principals representants econòmics, socials, polítics i empresarials del territori.

A les fotos:

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, rebent, ahir, la Medalla de la Ciutat de mans de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde.

Un moment de l'acte amb la taula presidencial, (d'esquerra a dreta), Jordi Sierra Subdelegat del Govern de l'Estat a Tarragona; Albert Abelló, president de la Cambra; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde; Josep Poblet, president de la Diputació i Frederic Adan, president del Consell Comarcal del Tarragonès.

Albert Abelló, president número 23 de la Cambra de Tarragona, flanquejat pels anteriors presidents, Xavier Artal i Bartomeu Ramos.


Segueix-nos!

Agenda