Notícies de la Cambra

Schwartz-Hautmont signa amb la Cambra de Tarragona el conveni Premium

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i José María Crespo, president del Consell d’administració de Schwartz-Hautmont han signat, a la seu de la Corporació tarragonina, el conveni Premium. Una iniciativa que es tradueix en el suport de Schwartz-Hautmont als actes i iniciatives que la Cambra desenvolupa en àrees estratègiques per la dinamització del territori com són el foment de l’emprenedoria i, sobretot, la imprescindible aposta per la internacionalització de les empreses.

Schwartz-Hautmont, és una de les principals empreses privades espanyoles en la fabricació d’estructures metàl·liques, caldereria, unitats modulars  i offshore. Obres emblemàtiques d’arreu del món porten el segell de Schwartz-Hautmont.

Amb aquest acord, la institució presidida per Albert Abelló impulsa una línia de treball en la que cercarà crear valor per a les seves accions mitjançant el compromís de les principals empreses  de les Comarques de Tarragona, o amb interessos al territori. “Per nosaltres aquest recolzament de Schwartz-Hautmont diu molt ja que suposa un reconeixement al decisiu paper que, com a agent impulsor i vertebrador del territori, ha jugat i jugarà la Cambra de Tarragona”, ha assenyalat Abelló.


Segueix-nos!

Agenda