Notícies de la Cambra

La Cambra acollirà el I Cloudinar Tarragona, organitzat per Google

El 3 de desembre a les 10 hores la Cambra de Tarragona acollirà el primer Cloudinar Tarragona, organitzat per Google Enterprise, Innolearning 2.0 i ASAC Comunicaciones. El seminari és gratuït i els assistents tindran accés a les noves eines de gestió empresarial que ofereix el cloud computing i que estan revolucionant la forma de treballar a les empreses. Aquestes eines no només són un factor d’innovació sinó que a més suposen un important estalvi i millora de l’eficiència.

Val a dir que es tracta de la primera i única jornada d’aquestes característiques que tindrà lloc a les Comarques de Tarragona. La sessió, que tindrà una durada de dues hores, inclourà també una videoconferència.

Ponències:

“Tendències de futur del Cloud computing amb Google”, amb Juan Félix Hernández Leiva, Iberia Territory Manager de Google i Javier Castro Giganto, Marketing manager Iberia Territory de Google.

“Per què Cloud Computing amb Google Enterprise?” amb José Manuel Areces de Ávila, President Innolearning 2.0.

“He de gastar més en manteniment, seguretat i llicències? Passa’t al núvol. Google Apps for Business”, amb José Manuel Areces de Ávila, President Innolearning 2.0.

“La seva empresa al núvol. Casos d’èxit ASAC”, amb David Cabal, Director de Sistemas ASAC Comunicaciones. Google partner.

Per inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 219676.


Segueix-nos!

Agenda