Notícies de la Cambra

Repsol ja és empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Joan Pedrerol, director de Repsol a Tarragona i Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, han signat a la seu de la Corporació tarragonina el conveni Premium. Amb aquesta iniciativa Repsol seguirà participant activament i donant suport a totes aquelles accions estratègiques que impulsa la Cambra en benefici de l’economia de les Comarques de Tarragona, el foment de l’emprenedoria i l’impuls a la internacionalització.

Abelló ha volgut destacar la importància d’ aquest acord atès que “aportarà valor a les nostres actuacions, en el ben entès que comptarem amb el recolzament d’una empresa líder dins el seu àmbit d’actuació”.

Per la seva banda Pedrerol ha volgut realçar el compromís de Repsol, empresa amb fort arrelament i compromís amb el territori en totes aquelles decisions que suposin una dinamització de les Comarques de Tarragona.

Val a dir que Repsol patrocina els “Bon dia Tarragona” de la Corporació, un foro de debat que basa el seu èxit i creixent acceptació en la qualitat dels ponents convidats i l’oportunitat dels temes tractats.

La Cambra de Tarragona té previst signar amb les principals empreses de la demarcació, i també amb aquelles amb interessos al territori, els convenis Premium, una modalitat de col·laboració institucional que cerca compartir sinèrgies per tal d’assolir el nivell de proactivitat necessari per contribuir al reforçament de la nostra economia.


Segueix-nos!

Agenda