Notícies de la Cambra

Una delegació de la República Democràtica del Congo visita la Cambra de Tarragona

Una delegació diplomàtica de la República Democràtica del Congo encapçalada per Jean Marcel Losongo, vicepresident de l’Assemblea Provincial de l’Equateur i integrada per Olivier Ntawiniga, assessor i representant de la Cambra de Comerç de la República Democràtica del Congo i Divaika Kiemba, del Centre Euro Àfrica, han visitat la Cambra de Tarragona on han estat rebuts per Sergi Vives, president d’Internacionalització.

L’objectiu de la trobada ha estat preparar l’organització d’un seminari de treball bilateral que tindrà lloc a la Cambra el 10 de febrer de 2014 i a la que hi assistirà una delegació empresarial de la República Democràtica del Congo. En aquest seminari es donaran a conèixer les oportunitats de negoci al país africà.

Val a dir que la Cambra de Tarragona és un referent, a nivell nacional, en el coneixement i experiència dels mercats subsaharians, gràcies a l’èxit de les seves missions i a la prospecció que realitza a mercats complexos on la presència d’empreses espanyoles és en molts casos inexistent.


Segueix-nos!

Agenda