Notícies de la Cambra

Jornada: "Càrrecs directes SEPA: Una necessitat i una oportunitat de creixement per a l'empresa"

Banc Sabadell i Cambra de Tarragona organitzen el 10 de desembre a les 9 hores, i a la seu de la Corporació tarragonina, la jornada  “Càrrecs directes SEPA: Una necessitat i una oportunitat de creixement per a l’empresa”.

L’1 de febrer de 2014 és la data límit per tal de que els sistemes nacionals de pagament (rebuts domiciliats i transferències) siguin reemplaçats pels instruments de cobrament europeus SEPA (Single Euro Payments Area o Zona Única de Pagaments en Euros).

Roger Domingo, Director de Comerç Exterior de Banc Sabadell serà el ponent d’aquesta jornada informativa en la que s’abordaran aspectes com ara: Què és la SEPA? Quin impacte té per a les empreses? Càrrecs directes SEPA esquema bàsic (CORE) o esquema empresarial (B2B), quina modalitat és més interessant per a la meva empresa? Les vendes al mercat europeu, quins són els instruments de cobrament SEPA més adients?

Per informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda