Notícies de la Cambra

Miavit s'afegeix a les empreses Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona i Josep Jové, Managing Director Iberia de Miavit Nutrición Animal han signat, a la seu de la Corporació tarragonina, el conveni Premium. Una iniciativa que es tradueix en el suport que donarà Miavit Nutrición Animal a tots aquells actes i iniciatives que la Cambra desenvolupi en àrees estratègiques per la dinamització del territori com són el foment de l’emprenedoria i, sobretot, l’aposta per la internacionalització de les empreses.

Miavit Nutrición Animal és un soci global de la indústria de la nutrició animal. El grup exporta la seva producció a més de 60 països i està especialitzat en el subministrament de premescles vitamínic-minerals i especialitats per a la indústria de la nutrició animal. A través de l’assessorament de Miavit en nutrició es contribueix a millorar el rendiment i la sanitat animal.

Els convenis Premium suposen, també, el recolzament de les empreses signants a la Cambra de Tarragona i la seva decisiva tasca a favor de la millora de la competitivitat i l’impuls econòmic del territori.


Segueix-nos!

Agenda