Notícies de la Cambra

Messer s'incorpora al grup de les empreses Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Karl Hauck, director general de Messer Ibérica de Gases han signat, a la seu de la Corporació tarragonina, el conveni Premium. Una iniciativa que es tradueix en el suport de Messer Ibérica als actes i iniciatives que impulsa la Corporació tarragonina en àrees estratègiques per la dinamització del territori com són el foment de l’emprenedoria i, sobretot, la imprescindible aposta per la internacionalització de les empreses.

Messer Ibérica, empresa especialitzada en la fabricació i distribució de gasos industrials, medicinals i alimentaris, pertany a la multinacional alemanya Messer Group de capital familiar. La companyia opera a Espanya des de fa 40 anys i té la seva seu corporativa a Vila-seca. Subministra oxigen i nitrogen mitjançant una xarxa pròpia de gasoductes a les  grans indústries químiques del complex de Tarragona. Disposa de plantes de producció i envasat de gasos a Tarragona i Alacant des d’on distribueix també gasos líquids i en ampolles a tota la Península. El gasos produïts per Messer s’apliquen a múltiples sectors industrials, indústria alimentària, sanitat i  ciència i investigació.

L’empresa segueix apostant pel Camp de Tarragona amb la seva nova inversió de 16 milions d’euros, que consisteix en un liquador i un tanc de nitrogen de gran capacitat que es posaran en marxa al gener de 2014.


Segueix-nos!

Agenda