Notícies de la Cambra

33 empreses a la gran missió africana

Un total de 33 empreses, 11 d’elles procedents de fora de Catalunya, prendran part a la gran missió africana que la Cambra de Tarragona organitza a Nigèria, Camerun i Ghana. El viatge de negocis començarà el 28 de gener i clourà el 7 de febrer, en la que és, tradicionalment, una de les accions exteriors d’internacionalització amb més participació i major activitat, ja que es preveu que es facin més de mig miler de contactes comercials.

Tal i com explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, “estem parlant d’una de les regions del continent africà més dinàmiques i amb major potencial de creixement, atès que aplega a més de 200 milions de persones”. La demanda de productes i serveis europeus es reflecteix amb el continuat interès dels exportadors per arribar a aquells mercats, “això explica l’elevada inscripció en aquesta missió i la bona acollida, pel que fa a participació, que és previst que tinguem en la que pel mes de febrer hem convocat a Costa d’Ivori Burkina i Benin”, explica Barros.

De fet, enguany la Cambra ha decidit intensificar les seves relacions amb els mercats africans, on és un referent a nivell nacional. Així, el proper 17 de febrer la Corporació tarragonina serà la seu d’una trobada empresarial en el marc de la visita d’una delegació diplomàtica procedent de la República Democràtica del Congo.

Per a més informació: Roberto Barros, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda