Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona anirà per primera vegada a Zimbabwe i Botswana

La Cambra de Tarragona ha convocat una nova missió empresarial a Zàmbia, Zimbabwe i Bostwana, la tercera de l’any i la tercera consecutiva que enfilarà les seves passes cap al continent africà, on la Corporació tarragonina és, a nivell nacional, tot un referent pel seu coneixement d’aquells mercats. Val a dir que Zimbabwe i Botswana mai abans havien rebut una prospecció de mercat per part de la Cambra.

El viatge de negocis és previst pels dies 1 a l’11 d’abril.

En aquesta ocasió la delegació empresarial liderada per la Cambra mantindrà reunions de treballs i contactes comercials a Lusaka, Harare i Gaborone. Val a dir que estem parlant d’uns països amb un potencial conjunt de 30 milions de persones i que el seu interès rau en les oportunitats de negoci en sectors com el miner, agrícola i de serveis. Mentre que són importadors nets de maquinària, tèxtil, alimentació i fertilitzants.

Per a més informació, Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 977 21 96 76.

A la foto, una imatge de Gaborone, capital de Botswana


Segueix-nos!

Agenda