Notícies de la Cambra

Dades i Serveis ja és empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, i Xavier Artal, director de Dades i Serveis,  han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Dades i Serveis farà costat a aquelles iniciatives de primer nivell que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

Dades i Serveis és líder en atendre i donar resposta de forma eficient i personalitzada a les necessitats dels clients en àrees estratègiques com l’assessorament laboral, fiscal, jurídic, comptable i mercantil. A més, dins el concepte integral de Smart Assessorament, que ha desenvolupat Dades i Serveis, ofereix també les divisions d’EcoAsssessoria, D&S Online i Comunicació Corporativa.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda