Notícies de la Cambra

Idom, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, i Josep Rivera, director de Idom,  han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Idom recolzarà aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

Idom, nascut l’any 1957, és avui  líder en serveis professionals d’enginyeria i un Grup multidisciplinari (amb àrees d’indústria i energia, infraestructures, arquitectura i consultoria) en el que hi exerceixen la seva activitat professional més de 2.500 persones, distribuïdes en 34 oficines situades a 16 països de cinc continents.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda