Notícies de la Cambra

Al "Bon dia Tarragona" parlarem de "Business Angels i inversió privada informal"

Jordi Mercader, soci fundador de Mercaconsult i d’Infinitum Projects, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 4 de juny a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona que organitza la Corporació tarragonina.

Mercader parlarà de “Business Angels i inversió privada informal”.

Jordi Mercader és soci fundador de Mercaconsult, consultoria de direcció, i d’Infinitum Projects, acceleradora de projectes de base tecnològica. És director de l’àrea d’estratègia corporativa d’aquestes companyies. Consultor en economia, inversions, organització i consolidació d’empreses, també és expert en assessorament a l’empresa familiar i en emprenedoria.

Té una dilatada i consolidada trajectòria com a consultor d’estratègia empresarial, amb més de 25 anys d’experiència.

Actua com a business angel i col·laborador en IPI (inversió privada informal). És exconseller d’Inveready, societat de capital risc especialitzada en biotech, i fundador i conseller de Mercaconsultsuport, empresa d’inversions.

És docent al Tecnocampus (UPF) i a la UOC, en estudis de l’àrea d’economia i empresa. A més, participa com a ponent a fòrums d’inversió i altres accions de foment de l’emprenedoria.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB, graduat en Dret per la Universitat Antonio de Nebrija, màster en Màrqueting i Distribució Comercial per la UPC i PDG de l’IESE. També ha cursat l’especialització en Compravenda d’Empreses del Col·legi d’Economistes.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I la col·laboració de Nespresso i la Diputació de Tarragona.

Per inscripció: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda