Notícies de la Cambra

Remodelada la seu corporativa de la Cambra per guanyar en eficiència

La Cambra de Tarragona ha estrenat aquests dies les noves instal·lacions remodelades de la seva seu corporativa, a la Casa de la Punxa. Les feines, que s’han dut a terme en els tres darrers mesos (entre obres i mudança), han consistit en una àmplia i ambiciosa adequació interna de les infraestructures dels serveis “per tal de guanyar en eficiència a l’hora d’atendre les necessitats dels nostres associats. I al mateix temps racionalitzar i rendibilitzar l’espai físic que ocupem al bell mig de la ciutat”, explica Albert Abelló, president.

Així, doncs, a partir d’ara tant els serveis tècnics com els d’atenció al públic es trobaran en un modern i funcional espai, totalment adequat a aquestes necessitats, a la planta baixa de l’emblemàtic edifici. Les obres no han afectat ni a la Sala d’Actes ni a la tercera planta (on s’hi localitzen les dependències dels òrgans de govern) ni a la terrassa, que resten sense canvis.

Ara bé, la primera i la segona planta (de gairebé 280 metres quadrats construïts, cadascuna) han estat adaptades i preparades per tal de poder oferir-se a empreses que en vulguin fer ús en règim de lloguer. Aquesta adequació ha consistit, bàsicament, en oferir un accés privat i diferenciat per Rovira i Virgili. Mentre que l’accés a la Cambra seguirà estant a Pau Casals.

“Amb aquesta important remodelació continuem el pla estratègic que varem impulsar a partir de desembre de 2010, quan el Govern de l’Estat va decidir la supressió de les quotes obligatòries a les Cambres. Des de llavors ençà hem treballat intensament per fer de la Cambra de Tarragona un instrument realment útil, modern i àgil per donar resposta de forma eficient a les demandes dels nostres associats”, puntualitza Abelló.


Segueix-nos!

Agenda