Notícies de la Cambra

La Cambra substitueix Mali per Costa d'Ivori en la propera missió africana

El proper 23 de setembre la Cambra de Tarragona tornarà a marxar a Àfrica en missió empresarial si bé els mercats que visitarà no seran els inicialment previstos. Així es mantindrà Txad i Níger però no Mali, que serà substituït per Costa d’Ivori.

“La inestabilitat interna que pateix aquell país ens ha aconsellat fer aquest canvi”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Corporació tarragonina. Val a dir que “és el primer cop que anem a Níger. De fet és el primer cop que hi anirà una delegació empresarial de l’Estat. En el cas del Txad, és la segona vegada que hi anem i varem ser també els primers en entrar-hi” puntualitza Barros, qui afegeix  que “estem parlant de mercats que no són fàcilment accessibles i que per la seu dimensió no estan massa en les agendes dels grans exportadors però que, justament, per tot això són destins no saturats i per tant amb grans oportunitats de negoci”.

La missió, que començarà el 23 de setembre i clourà el 2 d’octubre estarà integrada per nou empreses. “Una xifra satisfactòria, que hauria pogut ser més alta si no hagués estat per la prevenció que alguns tenen a viatjar a Àfrica degut a l’èbola”. En qualsevol cas, puntualitza Barros, “els països que visitarem no han patit aquest brot infecciós”.

A la foto una imatge de Yamusukro, capital de Costa d’Ivori


Segueix-nos!

Agenda