Notícies de la Cambra

La Cambra presenta Tarragona dPintxos, la nova festa gastronòmica de la ciutat

Del 30 d’octubre al 8 de novembre la ciutat viurà una nova festa gastronòmica amb l’arribada de la primera edició de Tarragona dPintxos, una iniciativa que avui s’ha presentat en roda de premsa i que estarà capitanejada per la Cambra de Tarragona amb el suport de la companyia cervesera Moritz i vinyes i cellers Covides.

Durant deu dies (dos caps de setmana inclosos) els carrers i places tornaran a bullir per tal de degustar les sorprenents creacions de mig centenar d’establiments que prendran part en la primera edició del Tarragona dPintxos. Un certamen que, com ha dit Albert Abelló, president de la Cambra, “fent un símil, el Tarragona dTapes seria la Festa Major de Santa Tecla i Tarragona dPintxos seria Sant Magí”.

Amb tot, s’ha volgut deixar molt clar que “tant pel que fa al nivell de l’organització com en la qualitat dels pintxos que es presentin serem molt escrupolosos. Com sempre ho hem estat amb el Tarragona dTapes”.

Després d’explicar que el “pintxo és una creació que es menja amb la mà, mentre que la tapa requereix en determinats casos de forquilla i ganivet”, Abelló ha explicat que el preu del pintxo més una cervesa Moritz o un vi de Covides s’ha fixat en dos euros.

Els qui segueixin la ruta del Tarragona dPintxos ho podran fer guiats per un complet document de mà, el “Pintxòdrom”,o bé mitjançant un dispositiu APP, específic per aquesta promoció. A través de les xarxes socials es podran seguir, també, totes les novetats, informacions i el bategar del Tarragona dPintxos.

El selfie, presentació de Tarragona dPintxos al Restaurant Xamfrà del Fòrum amb Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona; Santi Manzano, director general de Moritz; Ricard Gil, director general de Covides, i els guanyadors de les Forquilles d’Or i Plata de la darrera edició del Tarragona dTapes: Nacho Pous (Xamfrà del Fòrum, Forquilla d’Or), Andrea Muñoz (Barhaus, Forquilla de Plata), Eva Morente, (La Botifarra, Forquilla de Plata) i Esther Cobo (Cal Joan, Forquilla de Plata).

Segueix-nos a: www.facebook.com/tarragonadpintxos


Segueix-nos!

Agenda