Notícies de la Cambra

VÍDEO: La directora de l'Institut Català d'Energia al "Bon dia Tarragona"

Maite Masià i Ayala, directora de l’Institut Català d’Energia (Icaen), ha pres part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Masià ha parlat de “Energia: costos i oportunitats de negoci per a les empreses”.

Maite Masià és Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Actualment és la Directora de l’Institut Català d’Energia, on impulsa programes de planificació energètica, estalvi, eficiència energètica i promoció d’energies renovables.

Ha desenvolupat diversos projectes en entitats jurídiques del sector privat. Entre els anys 2000 i 2009 va ser secretària general de la Asociación de Empresas para el Desimpacto Ambiental de los Purines (ADAP), entitat que agrupa la totalitat de les empreses espanyoles en l’àmbit de la valorització energètica de purins en plantes de cogeneració. Ha sigut també assessora jurídica en l’àmbit de l’energia elèctrica.

Ha tingut diferents responsabilitats en el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya i a l’oficina Anti-frau.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb la col·laboració de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I el suport de Nespresso i la Diputació de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda