Notícies de la Cambra

Solarca, Fluor i Vopak Terquimsa, distingides amb els Premis a la Internacionalització que atorga la Cambra

La Cambra de Tarragona s'ha vestit avui de gala en l’acte de lliurament dels Premis a la Internacionalització, que s’atorguen a aquelles empreses que s’han​ distingit per la seva estratègia en els mercats exteriors. Uns premis que a més d’un reconeixement volen ser un estímul a la internacionalització de l’economia. I que enguany han estat lliurats per Antoni Brufau, president de Repsol.

Aquestes han estat les empreses guardonades:

El Premi Creixement Internacional ha estat, per aprovació del Ple, per Grup Solarca.

Grup Solarca és líder en neteges químiques i bufats d’aire i vapor des de l’any 1986. L’èxit en la internacionalització, iniciada fa 15 anys, s’ha assolit per l’experiència acumulada i l’especialització en aquest sector, on més del 90 per cent de la facturació prové del mercat de l’energia i del petroli. Grup Solarca ha tingut presència comercial en més de 50 països. Actualment compta amb vuit oficines pròpies i  representacions comercials a diferents països i destina molts esforços als mercats asiàtic i americà.

Ha recollit el Premi Joan Enric Carreres Blanch, President de Grup Solarca.

El Premi Presència Internacional ha estat, per aprovació del Ple, per Fluor Plant Engineering.

Fluor Corporation és una de les empreses líders al món en el camp de l'enginyeria, la gestió de compres, la construcció i la direcció de projectes en grans complexes industrials. Fluor va iniciar activitats a Espanya a finals dels anys 80 i avui Fluor SA s'ha posicionat com una de les més grans empreses d'enginyeria del país. Els seus més de 400 empleats desenvolupen la seva tasca a Espanya, Portugal, Itàlia, Sudamèrica i Nord d'Àfrica. Al conjunt de l'Estat està present a Madrid, Astúries i a Tarragona.

Ha recollit el Premi Sergio Medrano, Director general de Fluor Plant Engineering.

El Premi Logística Internacional ha estat per aprovació del Ple, per Vopak Terquimsa.

Dedicada a la recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a granel des de fa 40 anys, Vopak Terquimsa ofereix des de la seva situació estratègica, a les instal·lacions dels Ports de Tarragona i Barcelona, un punt de partida en el que les empreses químiques poden emmagatzemar o distribuir tant les seves matèries primeres, per a ser utilitzades al principi de la cadena de producció, com els seus  productes, per fer-los arribar a qualsevol lloc on es necessitin.

Ha recollit el Premi Ignacio José Casajús López, Director General de Vopak Terquimsa.

Els Premis a la Internacionalització els organitza la Cambra de Tarragona amb el suport de CaixaBank i DHL.

A la foto, Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Sergi Vives, president d'Internacionalització, flanquejant als guardonats i a Antoni Brufau, que ha rebut la Clau d'Or de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda