Notícies de la Cambra

Més de 150 voluntaris dels Jocs Mediterranis 2017 es formen a la Cambra de Tarragona

La Cambra col·labora activament amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. En aquest sentit, més de 150 voluntaris passaran per les aules del Centre de Formació de la Corporació per preparar-se i adquirir els coneixements necessaris per desenvolupar les tasques encomanades com ara organització, comunicació, atenció al client, protocol, prevenció de riscos laborals o anglès per al sector turístic.

Ramon Marsal, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona, ha rebut a Josep Fèlix Ballesteros, Alcalde de Tarragona i a Joan Aregio, Secretari d'Ocupació i Relacions Laborals del Departament d´Empresa i Ocupació de la Generalitat, en la visita que han fet al Centre de Formació de la Cambra per tal de conèixer de primera mà l’abast d’aquesta iniciativa. 

 El passat mes de juliol el Servei d’Ocupació de Catalunya, SOC, va atorgar  a la Cambra de Tarragona l’execució d’ 11 accions formatives, dins del programa Acord Marc de la família d’Hosteleria i Turisme, el qual es regula per licitació-concurs.

Aquest contracte derivat s’executa sota l’Acord marc de col·laboració per al desplegament del projecte de polítiques actives d’Ocupació a la ciutat de Tarragona, en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, entre el departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el SOC i l’Ajuntament de Tarragona. Aquesta formació s’emmarca en els continguts del Certificat de Professionalitat de nivell 3, Recepció en allotjaments.

El primer curs es va iniciar l’11 d’agost i l’últim finalitzarà el 5 de desembre.

 

Foto de família abans de començar la visita institucional al Centre de Formació de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda