Notícies de la Cambra

Eduard Prats, director general de l'escola de negocis ESIC, al "Bon dia Tarragona"

Eduard Prats, director general de l’escola de negocis ESIC a Catalunya, vindrà a la Cambra de Tarragona el 14 de gener a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que organitza la Corporació tarragonina.

Prats parlarà de: “La moral de les organitzacions: què podem fer amb recursos escassos”?

Eduard Prats és director general de l’escola de negocis ESIC a Catalunya i president d’Honor de FDModa-La Salle International, institució que forma part del grup educatiu canadenc LCI Education.

Va iniciar la seva carrera professional al Grup Borges i posteriorment va treballar a Big Drum Ibérica, fins que va obrir-se camí a Barcelona com a Director Comercial de la Societat de Valors del Grup Mapfre a Catalunya. Uns anys més tard va tornar a la seva ciutat natal per assumir la Direcció General del Palau de Fires i Congressos de Reus. Una vegada finalitzada aquesta etapa, va fer-se càrrec de la Direcció General de l’Institut Superior de Marketing, fins que el centre va arribar a un acord amb ESIC per la seva implantació a Barcelona, convertint-se així en Director General de l’escola a Catalunya.

Eduard Prats és membre del Cercle d’Economia de Barcelona. A principis dels anys noranta va ser membre actiu de la Jove Cambra de Reus, de la qual va ser-ne el Vicepresident fins que va deixar l’entitat per desplaçar-se a Barcelona per raons professionals. És vicepresident de la Fundació Empresarial Gresol.

Titulat en Direcció de Màrqueting per l’Institut Superior de Marketing i per ESIC, Màster en Direcció de Màrqueting per l’Escola d’Alta Direcció i Administració, Diplomat en Business Administration per la Universitat Politècnica de Catalunya i Diplomat per l’IESE-Universitat de Navarra en el Programa de Direcció General i Programa d’Alta Direcció.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb la col·laboració de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I el suport de Nespresso i la Diputació de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda